Avoimet työpaikat

Etsimme osaavia ja palveluhenkisiä kiinteistökuvaajia koko Suomen alueelta – etenkin Turun, Tampereen, Satakunnan ja Kuopion alueilta.

Työ koostuu asuntojen valokuvaamisesta, Matterport-kuvaamisesta sekä mahdollisesti ilmakuvauksista ja videototeutuksista. Odotamme, että hakijalla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta valokuvaamisesta. Edellytämme että hakijalla on käytössään auto, järjestelmäkamera laajakulmaobjektiivilla ja DJI-merkkinen kuvauskopteri. iPadin omistaminen luetaan eduksi. Tarjoamme kuvaajalle Matterport-erikoiskameran ja perehdytämme sen käyttöön.

Kartoitamme tässä vaiheessa sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia työntekijöitä. Kerro meille, kuinka paljon olet valmis tekemään töitä vuorokaudessa / viikossa / vuodessa. Haemme mahdollisimman joustavaa ja mobiilia henkilöä, joka voi tarjota paljon vapaita kuvausaikoja ja liikkumaan tarvittaessa laajalla alueella.

Lähetä hakemuksesi meille tämän sivun lomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja tarpeemme mukaan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Hakemus
YrittäjäTöissäTyötön